Verbouwing woning Bergen aan Zee
RENOVATIE WONING – BERGEN AAN ZEE
20 december 2016
Zelfbouw villa kavel Voorhout
VILLA – VOORHOUT
31 mei 2016

CLUBGEBOUW AV’40 – DELFT

De voorzitter van atletiekvereniging AV’40 in Delft benaderde mij in 2016 om mee te denken over het moderniseren van hun clubgebouw. De inrichting van de kantine was gedateerd en had een opknapbeurt nodig. De ruimte was rommelig en de akoestiek moest worden verbeterd.

Als oud-lid van de vereniging wilde ik hier graag aan meewerken. Samen met een aantal leden en vrijwilligers uit de vereniging is in een werkgroep nagedacht over de wensen en eisen aan de nieuwe inrichting. Op basis hiervan is een ontwerp gemaakt en is er door mij een technische omschrijving opgesteld.

Uitvoering verbouwing
In september 2016 heeft het bestuur een positief besluit genomen over het uitgewerkte plan en het bijbehorende budget. De verbouwing is uitgevoerd door een groep van enthousiaste verenigingsleden en vrijwilligers onder leiding van twee professionals (Bruco en LENCO Zelfbouw Support). Ik kan wel zeggen zelfbouw in zijn puurste vorm.

Het ‘startschot’ van de werkzaamheden is op 5 november 2016 door de voorzitter gegeven. De werkzaamheden zijn begin 2017 naar volle tevredenheid afgerond.

Status project: Gereed

GERELATEERD