villa maaslandse dam kavel maasland zelfbouw
KAVEL 18 MAASLANDSE DAM – MAASLAND
22 januari 2019
zelfbouw vrijstaande woning pijnacker nootdorp kavel landrijk ackerswoude
VRIJSTAANDE ZELFBOUW WONING – PIJNACKER
22 januari 2019

ADVIES AANKOOP BOUWKAVEL – DEN HAAG

Oude Haagweg 403 haalbaarheidsonderzoek onderzoek bouwkavel zelfbouw groninger akte vrijstelling bestemmingsplan vrijstaande woning

Een jong gezin uit Den Haag heeft LENCO Zelfbouw Support in 2017 gevraagd om hen te adviseren bij het aankopen van een bouwkavel aan de Oude Haagweg 403 in Den Haag. Op basis van het advies en de voorziene risico’s heeft het gezin besloten het kavel niet aan te kopen.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Opstellen globaal overzicht met eisen en woonwensen. Onderzoek naar de mogelijkheden voor het bouwen van de gewenste woning binnen het vigerende bestemmingsplan. Gesprek met verkopende partij/makelaar. Maken van een inschatting van de benodigde plankosten op basis van een beginseluitspraak van de gemeente Den Haag.

Bijzonderheden:
Groninger akte en buitenplanse afwijking binnen het bestemmingsplan.

Status project: Afgerond

Meer info :
Bron afbeelding(en): Google Streetview

Bent u van plan om een bouwkavel aan te kopen of heeft u deze al in optie? En wilt u daarbij meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en kosten voor het hele project. LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER