LENCO BESTAAT 7 JAAR!

LENCO bestaat 3 jaar

LENCO Zelfbouw Support bestaat vandaag 7 jaar. Voor mij weer een bijzonder moment om bij stil te staan. In de afgelopen jaren heb ik vele particuliere opdrachtgevers geholpen met het realiseren van hun (zelf)bouwproject. Daar ben ik heel trots op.

Bij de oprichting van LENCO was mijn doel om mensen de nodige kennis en ervaring te bieden om van de renovatie en nieuwbouw van hun woning een succes te maken. Er kan veel mis gaan als je die kennis tekort komt. Hogere kosten, vervelende bouwfouten en vertraging van de werkzaamheden kunnen het gevolg zijn. Het is voor mij een uitdaging om dit voor mijn opdrachtgevers te voorkomen.

Neem contact op!
Heb je ook plannen om een huis grootschalig te verbouwen of nieuw te bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-12407184  of het contactformulier op mijn website. In een gratis eerste gesprek kunnen we dan de mogelijkheden van project- en bouwbegeleiding voor jouw project bespreken.

CONTACT FORMULIER
×