kavels in de gouw kwintsheul westland westlandse zoom bouwkavel zelfbouw architect aannemer bouwer bouwbedrijf ontwerp villa woning eigen huis bouwbegeleider bouwbegeleiding projectbegeleider directievoerder opzichter gantel grond bouwgrond
KAVELS IN DE GOUW TE KWINTSHEUL
1 februari 2021
alblasserdam rivierkavels mercon riviertuinen uitzicht noord merwede kloosterrein architect kloosterrein kloos kinderdijk kavel vrije kavels zelfbouw woning villa luxe vrijstaande woning modern architectuur bouwbegeleiding bouwbegeleider kosten eigen huis bouwen
LUXE RIVIERKAVELS ALBLASSERDAM IN VERKOOP
17 mei 2021

NIEUWE ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” ROTTERDAM

park16hoven rietzoom zelfbouwkavels loting rotterdam architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp zelfbouw begeleiding moderne woning kavel grond ontwerp adviseur bouwmanagement directievoering opzichter advies vergunning delft den haag ervaring

De gemeente Rotterdam stelt aan de Rietzoom in Park 16Hoven 12 kavels beschikbaar. De verkoop van de kavels zal verlopen middels een loting. De zelfbouwkavels zijn gelegen in deelgebied Overschie.

De loting vindt plaats op woensdag 2 juni 2021 en zal worden verzorgd door Nouwen Notarissen, Argonautenweg 17b, 3054 RP ROTTERDAM.

Op de 12 kavels in Park 16Hoven kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam.

Belangrijke data
Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen: 30 april 2021
Sluitingsdatum Inschrijving deelname Loting + waarborgsom bij notaris: 27 mei 2021
Datum loting: 2 juni 2021 (update: alle 12 kavels zijn inmiddels verloot)

Meer informatie
Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is te vinden op de pagina’s ‘Kavels Park 16Hoven‘ en ‘Wonen in Rotterdam

Bron (tekst en afbeelding): gemeente Rotterdam / Park 16Hoven

Project- en bouwbegeleiding:
Heeft u hulp nodig bij de keuze van het beste kavel? Of heeft u via de loting een kavel bemachtigd en wilt u weten wat de beste vervolgstappen zijn? Neem dan contact op via 06-12407184 en maak een vrijblijvende afspraak met LENCO Zelfbouw Support. We bespreken dan vanuit een onafhankelijk oogpunt de mogelijkheden om uw zelfbouw project tot een succes te maken.

CONTACT FORMULIER