nesselande vrije kavels kavel zelfbouw eigen huis bouwen woning moderne villa grond uitzicht architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerpen kosten goedkoop budget begeleiding adviseur rotterdam zuid-holland proces planning architectuur vergunning bouwkundige directievoering opzichter kosten
23 VRIJE KAVELS “NESSELANDE” ROTTERDAM
1 september 2020
kavels in de gouw kwintsheul westland westlandse zoom bouwkavel zelfbouw architect aannemer bouwer bouwbedrijf ontwerp villa woning eigen huis bouwbegeleider bouwbegeleiding projectbegeleider directievoerder opzichter gantel grond bouwgrond
KAVELS IN DE GOUW TE KWINTSHEUL
1 februari 2021

CORONA VIRUS UPDATE

Corona virus update 15-12-2020:

LENCO Zelfbouw Support werkt door! Afspraken en bezoeken buiten op de bouwplaats vinden nog steeds plaats. We houden dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Voor een eerste kennismaking, overleg en vragen ben ik het beste per telefoon (06-12407184), e-mail en eventueel videobellen bereikbaar. Er kunnen op dit moment beperkt afspraken bij u thuis of op kantoor plaatsvinden.

CONTACT FORMULIER