park16hoven rietzoom zelfbouwkavels loting rotterdam architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp zelfbouw begeleiding moderne woning kavel grond ontwerp adviseur bouwmanagement directievoering opzichter advies vergunning delft den haag ervaring
NIEUWE ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” ROTTERDAM
19 november 2020
kavels in de gouw kwintsheul westland westlandse zoom bouwkavel zelfbouw architect aannemer bouwer bouwbedrijf ontwerp villa woning eigen huis bouwbegeleider bouwbegeleiding projectbegeleider directievoerder opzichter gantel grond bouwgrond
KAVELS IN DE GOUW TE KWINTSHEUL
1 februari 2021

CORONA VIRUS UPDATE

Corona virus update 15-12-2020:

LENCO Zelfbouw Support werkt door! Afspraken en bezoeken buiten op de bouwplaats vinden nog steeds plaats. We houden dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Voor kennismakingen, overleg en vragen ben ik het beste per telefoon (06-12407184), e-mail en eventueel videobellen bereikbaar. Er kunnen op dit moment beperkt afspraken bij u thuis of op kantoor plaatsvinden.

GERELATEERD