CORONA VIRUS UPDATE
5 november 2020

NIEUWE ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” ROTTERDAM

park16hoven rietzoom zelfbouwkavels loting rotterdam architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp zelfbouw begeleiding moderne woning kavel grond ontwerp adviseur bouwmanagement directievoering opzichter advies vergunning delft den haag ervaring

De gemeente Rotterdam brengt in het eerste kwartaal van 2021 door middel van loting een aantal nieuwe zelfbouwkavels in de verkoop. Het gaat om kavels in de “Rietzoom” in nieuwbouw wijk Park 16Hoven.

In de loop van januari 2021 zullen de informatiedocumenten en de officiële inschrijvingsformulieren voor de eerstvolgende loting op de website van Park 16Hoven worden geplaatst.

Het gaat om een 11-tal riante zelfbouwkavels, in grootte variërend van zo’n 400m2 tot ruim 970m2, gelegen aan de Buys Ballotlaan & Blaeustraat (Rietzoom).

Meer informatie
Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is binnenkort te vinden op de pagina ‘Kavels Park 16Hoven‘.

Bron (tekst en afbeelding): gemeente Rotterdam / Park 16Hoven

Project- en bouwbegeleiding:
Heeft u hulp nodig bij de keuze van het beste kavel? Of heeft u via de loting al een kavel bemachtigd en weet u niet wat de beste vervolgstappen zijn? Neem dan voor meer informatie contact op via 06-12407184 en maak een vrijblijvende afspraak met LENCO Zelfbouw Support. We bespreken dan vanuit een onafhankelijk oogpunt de mogelijkheden om uw zelfbouw project tot een succes te maken.

GERELATEERD