nesselande vrije kavels kavel zelfbouw eigen huis bouwen woning moderne villa grond uitzicht architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerpen kosten goedkoop budget begeleiding adviseur rotterdam zuid-holland proces planning architectuur vergunning bouwkundige directievoering opzichter kosten
23 VRIJE KAVELS “NESSELANDE” ROTTERDAM
1 september 2020
park16hoven rietzoom zelfbouwkavels loting rotterdam architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp zelfbouw begeleiding moderne woning kavel grond ontwerp adviseur bouwmanagement directievoering opzichter advies vergunning delft den haag ervaring
NIEUWE ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” ROTTERDAM
19 november 2020

CORONA VIRUS UPDATE

Corona virus update 05-11-2020:

LENCO Zelfbouw Support werkt door! Afspraken en bezoeken buiten op de bouwplaats vinden nog steeds plaats. We houden dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Voor kennismakingen, overleg en vragen ben ik per telefoon (06-12407184), e-mail en eventueel Skype bereikbaar. Er kunnen op dit moment helaas geen afspraken bij u thuis of op kantoor plaatsvinden.

GERELATEERD