zelfbouw amsterdam kavel kavels bouwbegeleider bouwbegeleiding clt houtbouw ontwerp eigen huis bouwen vrijstaand woning kosten kost opzichter directievoering bouwvergadering stichtingskosten modern architect aannemer bouwer
VRIJE KAVELS “CENTRUMEILAND” AMSTERDAM
27 juli 2020
kavels in de gouw kwintsheul westland westlandse zoom bouwkavel zelfbouw architect aannemer bouwer bouwbedrijf ontwerp villa woning eigen huis bouwbegeleider bouwbegeleiding projectbegeleider directievoerder opzichter gantel grond bouwgrond
KAVELS IN DE GOUW TE KWINTSHEUL
1 februari 2021

23 VRIJE KAVELS “NESSELANDE” ROTTERDAM

nesselande vrije kavels kavel zelfbouw eigen huis bouwen woning moderne villa grond uitzicht architect bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerpen kosten goedkoop budget begeleiding adviseur rotterdam zuid-holland proces planning architectuur vergunning bouwkundige directievoering opzichter kosten

In de zomer van 2020 zijn er in Rotterdam Nesselande 23 vrije kavels in de verkoop gegaan.  Wonen in een rustige nieuwbouwwijk met Rotterdam centrum binnen handbereik. De gemeente Rotterdam brengt 19 kavels in Nesselande Waterwijk en 4 kavels in Nesselande Linten in de verkoop door middel van loting.

19 kavels in Nesselande Waterwijk
Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Ze  worden gerealiseerd door de bewoners zelf. Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Er worden verschillende kaveltypen aangeboden. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Daarmee wordt aangesloten bij de grote diversiteit aan woonwensen. Klik hier voor meer informatie.

4 kavels in Nesselande Linten
In Nesselande zijn aan de linten Ringvaart (Bermweg & Zuideinde) en Wollefoppenweg vier woningbouwkavels beschikbaar die kunnen worden bebouwd door de bewoners zelf. De woningbouwkavels liggen tussen de bestaande, gevarieerde lintbebouwing. Deze kavels bieden je de kans om op een exclusieve, bijzondere locatie jouw droomhuis te bouwen. Het is nauwelijks voorstelbaar is dat Rotterdam zó dichtbij ligt. Klik hier voor meer informatie.

Interesse, en meedoen aan de loting?
Uiterlijk tot en met 18 augustus 2020 om 15.00 uur kun je je inschrijven voor de loting van de woningbouwkavels door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uitsluitend als PDF- exemplaar per e-mail te sturen naar L.vanschie@nouwen-notarissen.nl en door de waarborgsom over te maken. Nadat Nouwen Notarissen het inschrijfformulier en de waarborgsom heeft ontvangen, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

De coronamaatregelen zijn nog steeds van toepassing. De loting zal om deze reden zonder de aanwezigheid van de inschrijvers plaatsvinden. Bij de loting zijn aanwezig, de notaris, de projectmanager en de markt-contractspecialist van de gemeente.

Heb je vragen die niet in de informatiebrochure behandeld worden, stuur dan een mail naar Joke Huigen via jmh.huigen@rotterdam.nl.

Belangrijke data op een rij

  • Uiterlijke datum indiening formulier aanvullende vragen – 21 juli 2020
  • Sluitingsdatum inschrijving deelname loting + waarborgsom bij notaris – 18 augustus 2020

Bron (tekst en afbeelding): Rotterdam Partners & Gemeente Rotterdam

Project- en bouwbegeleiding:
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER