ontwerpen en bouwen
LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..
3 februari 2020
heulweg barendrecht albrandswaard kavels kavel zelfbouw eigenbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding architect planning ontwerp woning eigen huis villa
ZELFBOUW KAVELS “HEULWEG” BARENDRECHT
17 februari 2020

ZELFBOUW KAVELS “POLDERZICHT” RHOON ALBRANDSWAARD

polderzicht rhoon albrandswaard kavels zelfbouw eigenbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding architect planning ontwerp woning eigen huis villa

Is een eigen huis iets waar u altijd al van gedroomd heeft? En is een landelijke, groene omgeving vlakbij de stad precies wat u zoekt? Dan is een kavel aan de Albrandswaardseweg misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Wonen in de Polder Albrandswaard betekent wonen in de mooiste polder in de wijde omtrek. landelijk wonen in een groene omgeving. Hier zijn nog 4 van de 5 kavels te koop.

Kavel 2
Kavel 2 is nog te koop voor € 499.000,- v.o.n. Dit kavel is totaal 1.298 m2 groot en is gesitueerd aan de noordzijde van de Albrandswaardseweg, nabij de kern Rhoon. Op de kavel is ruimte voor een vrijstaande woning, andere woonvormen, zoals een twee-onder-een kapwoning of een geschakelde woning zijn niet toegestaan.

Kavel 3
Kavel 3 is nog te koop voor € 479.000,- v.o.n. Dit kavel is totaal 1.087 m2 groot en is gesitueerd aan de noordzijde van de Albrandswaardseweg, nabij de kern Rhoon. Op de kavel is ruimte voor een vrijstaande woning, andere woonvormen, zoals een twee-onder-een kapwoning of een geschakelde woning zijn niet toegestaan.

Kavel 4
Kavel 4 is nog te koop voor € 499.000,- v.o.n. Dit kavel is totaal 1.098m2 groot en is gesitueerd aan de zuidzijde van de Albrandswaardseweg, nabij de kern Rhoon. Op de kavel is ruimte voor een vrijstaande woning, andere woonvormen, zoals een twee-onder-een kapwoning of een geschakelde woning zijn niet toegestaan.

Kavel 5
Kavel 5 is nog te koop voor € 529.000,- v.o.n. Dit kavel is totaal 1.278m2 groot en is gesitueerd aan de zuidzijde van de Albrandswaardseweg, nabij de kern Rhoon. Op de kavel is ruimte voor een vrijstaande woning, andere woonvormen, zoals een twee-onder-een kapwoning of een geschakelde woning zijn niet toegestaan.

Meer informatie
De kavels worden verkocht via makelaar Ooms.

Bron (tekst): gemeente Albrandswaard

Update mei 2021
Alle kavels zijn inmiddels verkocht.

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER