oudendijk dordrecht kavel kavels kavel zelfbouw eigenbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding architect planning ontwerp woning eigen huis villa
ZELFBOUW KAVELS “OUDENDIJK” DORDRECHT
17 februari 2020
vrije kavels goedland wilgenrijk maassluis zuid-holland bouwbegeleider architect aannemer begeleiding bouwbegeleiding kennis zelfbouw aanbesteding directievoering adviseur advies
VRIJE KAVELS “GOEDLAND” WILGENRIJK
29 juni 2020

LUXE ZELFBOUW KAVELS “ALBLASAPART” ALBLASSERDAM

alblasapart whoonapart alblasserdam kavel kavels kavel zelfbouw eigenbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding architect planning ontwerp woning eigen huis villa

In Alblasserdam langs de rivier de Noord (Oude Merwede) worden op dit moment door WhoonApart 7 luxe vrije kavels verkocht. De kavels zijn ruim en hebben allen vrij uitzicht op de rivier. Inmiddels zijn er nog 4 kavels beschikbaar.

De haven van Ridderkerk ligt aan de overkant en het Unesco werelderfgoed ‘de molens van Kinderdijk’ geven een prachtig aanzicht in de nabije omgeving. U pakt de fiets en rijdt vanaf uw woning over de veilige fietsroute door de Alblasserwaard. Met veel groen in een parkachtige omgeving. Ziet u het al helemaal voor zich?

Exclusief wonen aan de rivier
Uitgangspunt is de uitstraling van de bebouwing, landschappelijke inpassing en inrichting van de buitenruimte en de omgeving. Ieder kavel zal daarom onder architectuur bebouwd moeten worden. De kwaliteit van het ontwerp zal moeten liggen in het vermogen om uitdrukking te geven aan het gewenste niveau van klasse, duurzaamheid en uniciteit. Dit wordt bereikt door harmonieuze verhoudingen en rust in de architectuur. Hierdoor wordt ook de duidelijke band met het gebied ten noorden versterkt.

Meer informatie over de kavels
De kavelgrootte varieert van 1.630 m2 tot 1.840 m2. Meer info vindt u in de kavelpaspoorten “Alblasapart”.

Bron (tekst en afbeelding): WhoonApart

Project- en bouwbegeleiding:
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

GERELATEERD