Cannenburglaan zelfbouw ibb bouw betaalbaar starterswoning den haag bouwbegeleider bouwbegeleiding kavel budget eigen huis bouwen
12 WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR” OPGELEVERD
16 december 2019
polderzicht rhoon albrandswaard kavels zelfbouw eigenbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding architect planning ontwerp woning eigen huis villa
ZELFBOUW KAVELS “POLDERZICHT” RHOON ALBRANDSWAARD
17 februari 2020

LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..

ontwerpen en bouwen

LENCO Zelfbouw Support werkt in februari 2020 aan de volgende renovatie en (zelf)bouwprojecten:

  1. Ik Bouw Betaalbaar Den Haag: ondersteuning 4 kavelkopers bij de afhandeling van de onderhoudstermijn van 3 maanden na de oplevering van hun zelfbouwwoning.
  2. Zelfbouwlocatie Schapenatjesduin te Kijkduin Den Haag: begeleiding van 3 PO-kavelkopers bij de realisatie van hun CLT zelfbouwwoning op een collectief te realiseren fundering.
  3. Herbestemming bedrijfsloods met kelder naar een moderne woning met industriële look en feel in Den Haag.
  4. Begeleiding van een particulier in Rotterdam Hillegersberg bij het in eigen beheer realiseren van een garage naast een bestaande woning.
  5. Bouwbegeleiding voor een particulier opdrachtgever bij het realiseren van een vrijstaande villa aan de Oude Leedeweg in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
  6. Project- en bouwbegeleiding bij de realisatie van 2^1 kalkhennep woningen met kelder in Rotterdam Charlois.
  7. Begeleiding van een gezin in Ypenburg Den Haag bij het ontwerp en de realisatie van een uitbouw en bijgebouw bij een bestaande eengezinswoning.
  8. Project- en bouwbegeleiding bij het realiseren van een kluswoning in een monumentale boerderij in Rijswijk.
  9. Bouwbegeleiding bij de verbouwing/modernisering van een bestaande woning in Voorburg.

Heeft u ook plannen om een huis te renoveren of nieuw te bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of per telefoon: 06-12407184. In een gratis eerste gesprek kunnen we dan de voordelen van project- en bouwbegeleiding voor uw project bespreken.

CONTACT FORMULIER