delft zelfbouw kavels eigen huis bouwen architect bouwbegeleider kosten bouwkosten veld 6 van leeuwenhoekkwartier nieuw delft
INFOAVOND KAVELPASPOORTEN NIEUW DELFT VELD 6
20 mei 2019
Informatiecentrum Eigenbouw ICEB bouwbegeleider
INFORMATIECENTRUM EIGENBOUW
30 juli 2019

BEURS EIGEN HUIS UTRECHT

beurs eigen huis villa eigen huis bouwen kavel kavels utrecht zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding renovatie verbouwing utrecht

Ieder voorjaar en najaar vindt in de Jaarbeurs Hallen in Utrecht de Beurs Eigen Huis plaats. Dit is dé beurs voor particulieren die een eigen huis willen bouwen of willen renoveren en inrichten. In het najaar van 2019 vindt deze plaats op 20 t/m 22 september 2019.

Met ruim 250 exposanten is Beurs Eigen Huis de grootste bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Tijdens de twintigste editie in september is het onderwerp duurzaam wonen! Op deze beurs kunt u zich laten inspireren en (ver)bouw-, verduurzaam- of woonplannen concreet te maken.

Tijdens de beurs zijn er weer volop inspirerende presentaties en deze editie wederom 2 locaties! Het Vereniging Eigen Huis PODIUM en het Beurs Eigen Huis THEATER te vinden. Bekijk hier de programma’s en plan uw bezoek.

Bron (tekst en afbeelding): Realiseerjedroomhuis.nl

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER