Start NOM woningen Ik Bouw Betaalbaar Den Haag
START 23 NOM-WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR”
10 september 2018
De Nijverheid Leiden zelfbouwkavels vrije kavels klushuis klushuizen kluspand centrum leiden steenvlinder bouwbegeleiding architect bouwbegeleider kosten eigen huis bouwen
KLUSWONINGEN EN ZELFBOUWKAVELS LEIDEN
2 april 2019

NIEUWE ZELFBOUWKAVELS “PARK 16HOVEN” ROTTERDAM

kavels park 16hoven rotterdam riethoven leeuwenhoekhof beekweg rietzoom

De gemeente Rotterdam brengt in Park 16Hoven twintig kavels in de verkoop door middel van loting. Het betreft twee kavels in de Vijverbuurt (Van Leeuwenhoekhof) één kavel op de Beekweg en 17 kavels in de Rietzoom..

De kavels variëren in ligging en grootte. Prijzen variëren van € 353.005,40 tot € 820.380 inclusief omzetbelasting. Op de kavels kan naar eigen ontwerp een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woningen moet wel voldoen aan een aantal bebouwingsregels.
In de Rietzoom moeten negen van de te ontwerpen woningen voldoen aan de Welstandsparagraaf Park Zestienhoven, de overige acht kavels zijn welstandsvrij.
De kavels in de Vijverbuurt en Beekweg zijn welstandsvrij.

Sluitingsdatum inschrijving is 21 mei 2019
De sluitingsdatum Inschrijving deelname Loting + waarborgsom bij notaris is op 21 mei 2019.

Loting kavels is op 23 mei 2019
De loting van de kavels volgt op 23 mei 2019.

Meer informatie
Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is te vinden op de pagina ‘Kavels Park 16Hoven‘.

Bron (tekst): gemeente Rotterdam / Park 16Hoven

Project- en bouwbegeleiding
Heeft u hulp nodig bij de keuze van het beste kavel? Of heeft u via de loting al een kavel bemachtigd en wilt u weten wat de beste vervolgstappen zijn? Neem dan voor meer informatie contact op via 06-12407184 en maak een vrijblijvende afspraak met LENCO Zelfbouw Support. We bespreken dan vanuit een onafhankelijk oogpunt de mogelijkheden om uw zelfbouw project tot een succes te maken.

GERELATEERD