bouwbegeleider zelfbouw eigen bouw
LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..
22 maart 2018
Start NOM woningen Ik Bouw Betaalbaar Den Haag
START 23 NOM-WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR”
10 september 2018

LENCO BESTAAT 3 JAAR!

LENCO bestaat 3 jaar

LENCO Zelfbouw Support bestaat vandaag – 3 jaar . Voor mij een bijzonder moment om bij stil te staan. In die tijd heb ik vele particuliere opdrachtgevers, gemeenten en ondernemers geholpen met het realiseren van hun (zelf)bouwproject. Daar ben ik heel trots op.

Bij de oprichting van LENCO was mijn doel om mensen de nodige kennis en ervaring te bieden om van de renovatie en nieuwbouw van hun woning een succes te maken. Er kan veel mis gaan als je die kennis tekort komt. Hogere kosten, vervelende bouwfouten en vertraging van de werkzaamheden kunnen het gevolg zijn. Het is voor mij een uitdaging om dit voor mijn opdrachtgevers te voorkomen.

In de afgelopen 3 jaar heb ik op deze manier een heel aantal projecten met succes mogen begeleiden, zoals:

  • In opdracht van gemeenten diverse adviezen geven aan zelfbouwers bij zelfbouw projecten.
  • Project- en/of bouwbegeleiding bij zelfbouw woningen in Den Haag, Maasland, Voorhout, Pijnacker en Utrecht.
  • Project- en bouwbegeleiding aan 12 opdrachtgevers voor hun zelfbouw woning “Ik Bouw Betaalbaar” in Den Haag.
  • Project- en/of bouwbegeleiding bij diverse woningrenovaties en verbouwingen in Rotterdam, Bergen aan Zee, Alphen a/d Rijn, Schiedam, Rotterdam en Delft.
  • Kopersbegeleiding voor 31 appartementen in Rhoon.
  • Diverse indelingsadviezen bij verbouwingen, woningrenovaties en nieuwbouw woningen.
  • Voorschouwen en opleveringskeuringen in de regio Delft.

Project- en bouwbegeleiding
Heeft u ook plannen om een huis te renoveren of nieuw te bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via 06-12407184  of het contactformulier op mijn website. In een gratis eerste gesprek kunnen we dan de mogelijkheden van project- en bouwbegeleiding voor uw project bespreken.

CONTACT FORMULIER