Architectuurguide
LENCO OPGENOMEN IN ‘NATIONALE ARCHITECTUURGUIDE’
28 november 2017
bouwbegeleider zelfbouw eigen bouw
LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..
22 maart 2018

ZELFBOUWKAVELS “PETROLEUMHAVEN” IN DEN HAAG

kavels Petroleumhaven

Zelf uw eigen droomhuis of appartement (laten) bouwen. Of uw eigen bedrijfsruimte met daarboven uw woning. Nabij het centrum van Den Haag én aan het water! Dat kan in de Petroleumhaven in Laakhaven West.

De kavels worden in fases verkocht. Als eerste gaan de kavels in de verkoop voor de 12 kadewoningen langs het water (kaveltype J) en 10 bedrijfsruimtes met daarboven woningen aan de kant van de Waldorpstraat (kaveltype I).

Meer informatie

Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is nu ook al te vinden op de pagina ‘Kavels Petroleumhaven-West‘.

Update december 2018:

Petroleumhaven-West (kaveltype I en J)
De kadewoningen en bedrijfswoningen zijn allemaal verkocht en zitten in de grondreserveringsfase. De eerste aanvraag omgevingsvergunning is ingediend! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kade en het bouwrijp maken van de kavels. Volgend jaar kan de grond worden afgenomen als kopers hun vergunning hebben.

Petroleumhaven-Oost (kaveltype C)
Hier kunnen 14 grote woningen of woningen met een eigen bedrijfje op de begane grond gebouwd worden. Ook hier geldt natuurlijk de zelfbewonings- en zelfgebruikersplicht.
Type bedrijf wat mag: dienstverlening en bedrijvigheid type A en B uit de staat Bedrijfsactiviteiten functiemenging zoals opgenomen in bijlage 3 van het bestemmingsplan. Het accent bij deze woningen ligt op het wonen. Het kavelpaspoort staat al op www.ikbouwindenhaag.nl. Bekijk hier ook de aangepaste animatiefilm!

Update juli 2019:

Duurzaamheid
De gemeente heeft de ambitie dat alle nieuwbouw in de stad energieneutraal gebouwd wordt. Bij een score van het ontwerp boven 7,5 GPR is een korting op de leges voor de omgevingsvergunning mogelijk (een regeling voor 2018 en 2019). Het gebied is gasloos. De verwarming van de woningen vindt plaats op een andere, door de koper te bepalen, duurzame wijze. Bijvoorbeeld met een warmtepomp die warmte/kou uit de bodem haalt of energie uit de lucht en zonnepanelen.

Verkoop kavels type C
Voor de kavels type C start de verkoop op 17 september 2019.

Bron: Gemeente Den Haag

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER