Architectuurguide
LENCO OPGENOMEN IN ‘NATIONALE ARCHITECTUURGUIDE’
28 november 2017
bouwbegeleider zelfbouw eigen bouw
LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..
22 maart 2018
Toon alles

ZELFBOUWKAVELS “PETROLEUMHAVEN” IN DEN HAAG

kavels Petroleumhaven

Zelf uw eigen droomhuis of appartement (laten) bouwen. Of uw eigen bedrijfsruimte met daarboven uw woning. Nabij het centrum van Den Haag én aan het water! Dat kan in de Petroleumhaven in Laakhaven West.

De kavels worden in fases verkocht. Als eerste gaan de kavels in de verkoop voor de 12 kadewoningen langs het water (kaveltype J) en 10 bedrijfsruimtes met daarboven woningen aan de kant van de Waldorpstraat (kaveltype I).

Meer informatie

Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is nu ook al te vinden op de pagina ‘Kavels Petroleumhaven-West‘.

Update december 2018:

Petroleumhaven-West (kaveltype I en J)
De kadewoningen en bedrijfswoningen zijn allemaal verkocht en zitten in de grondreserveringsfase. De eerste aanvraag omgevingsvergunning is ingediend! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kade en het bouwrijp maken van de kavels. Volgend jaar kan de grond worden afgenomen als kopers hun vergunning hebben.

Petroleumhaven-Oost (kaveltype C)
Hier kunnen 14 grote woningen of woningen met een eigen bedrijfje op de begane grond gebouwd worden. Ook hier geldt natuurlijk de zelfbewonings- en zelfgebruikersplicht.
Type bedrijf wat mag: dienstverlening en bedrijvigheid type A en B uit de staat Bedrijfsactiviteiten functiemenging zoals opgenomen in bijlage 3 van het bestemmingsplan. Het accent bij deze woningen ligt op het wonen. Het kavelpaspoort staat al op www.ikbouwindenhaag.nl. Bekijk hier ook de aangepaste animatiefilm!

Bron: Gemeente Den Haag

Tip:
Heeft u één van de kavels bemachtigd en wilt u weten wat de beste vervolgstappen zijn voor uw project? Maak dan vrijblijvend een afspraak met LENCO Zelfbouw Support om vanuit een onafhankelijk oogpunt uw kansen voor zelfbouw te bespreken.

GERELATEERD