Ik bouw betaalbaar Den Haag
LENCO BOUWBEGELEIDER VOOR ‘IK BOUW BETAALBAAR DEN HAAG’
13 maart 2017
schapenatjesduin
ZELFBOUWKAVELS “SCHAPENATJESDUIN” DEN HAAG
3 oktober 2017

ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” PARK 16HOVEN

kavels rietzoom park16hoven

Een droomhuis bouwen op een kavel in Park 16Hoven? Dat is weer mogelijk. De gemeente Rotterdam brengt tien kavels voor zelfbouw in de verkoop. Het betreft kavels in Rietzoom, het zuidelijke deel van de wijk, waar water een belangrijk onderdeel van de omgevingskwaliteit uitmaakt. Zeven van de tien kavels liggen dan ook aan het water, waarvan één kavel aan 3 zijden.

Informatie Rietzoom Rietzoom is gelegen in het zuidelijk deel van Park 16Hoven. Hier zullen circa 350 woningen worden gebouwd. Kenmerkend voor deze buurt is de grote hoeveelheid water: maar liefst 1/5 deel. Water bepaalt dan ook voor een belangrijk deel de sfeer van Rietzoom. Veel woningen in Rietzoom hebben een tuin, die direct aan het water grenst, waardoor de Rietzoom binnen Park 16Hoven een eigen identiteit heeft.

De Rietzoom grenst aan de westkant aan volkstuincomplex VTV Zestienhoven en de plukdijk, een wandeldijk met fruitbomen. Aan de zuidkant grenst de Rietzoom aan de zogenoemde Steilrand, een groene zone aan de achterzijde van het oude dijklint, de Oververschiese Kleinweg. Aan de Westzijde grenst de Rietzoom aan de Bovendijk.

Belangrijke data
Sluitingsdatum inschrijving : 28 september 2017
Datum loting : 2 oktober 2017

Meer info: projectsite Rietzoom Park 16Hoven

Bron: www.park16hoven.nl

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER