ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” PARK 16HOVEN

kavels rietzoom park16hoven

Een droomhuis bouwen op een kavel in Park 16Hoven? De gemeente Rotterdam brengt periodiek kavels voor zelfbouw in de verkoop. Het betreft kavels in Rietzoom, het zuidelijke deel van de wijk, waar water een belangrijk onderdeel van de omgevingskwaliteit uitmaakt.

Informatie Rietzoom Rietzoom is gelegen in het zuidelijk deel van Park 16Hoven. Hier zullen circa 350 woningen worden gebouwd. Kenmerkend voor deze buurt is de grote hoeveelheid water: maar liefst 1/5 deel. Water bepaalt dan ook voor een belangrijk deel de sfeer van Rietzoom. Veel woningen in Rietzoom hebben een tuin, die direct aan het water grenst, waardoor de Rietzoom binnen Park 16Hoven een eigen identiteit heeft.

De Rietzoom grenst aan de westkant aan volkstuincomplex VTV Zestienhoven en de plukdijk, een wandeldijk met fruitbomen. Aan de zuidkant grenst de Rietzoom aan de zogenoemde Steilrand, een groene zone aan de achterzijde van het oude dijklint, de Oververschiese Kleinweg. Aan de Westzijde grenst de Rietzoom aan de Bovendijk.

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×