kavels harnaschpolder delft
KAVELS “TUINVILLA’S” HARNASCHPOLDER DELFT
25 januari 2017
kopersadvies appartementen
OPDRACHT: KOPERSADVIES 31 APPARTEMENTEN TE RHOON
14 februari 2017

ZELFBOUWKAVELS BINCKHORST “TREKVLIETZONE” IN DEN HAAG

kavels trekvlietzone

Stoer wonen dichtbij het centrum en aan het water! In de Trekvlietzone komen 18 kavels voor particulieren en 2 kavels voor bouwgroepen te koop. Begin 2019 start naar verwachting de verkoop van de individuele kavels.

De Binckhorst verandert in rap tempo van bedrijventerrein tot woon-en werkgebied. Als eerste start de ontwikkeling in de Trekvlietzone. Deze ligt mooi aan de Trekvliet waar kavels aan het water worden aangeboden. De Trekvlietzone wordt een levendige mix van wonen, werken en recreëren. En dat in een stoere en stedelijke omgeving met alle nodige voorzieningen. Een prachte plek om te wonen en te werken.

Tuin- en kadewoningen

De kavellocatie biedt plek aan ongeveer 20 kavels. 18 van deze kavels zijn bestemd voor aaneengesloten eengezinswoningen van maximaal 4 verdiepingen hoog. De voorzijde van de kadewoningen ligt aan het binnenterrein van het complex.  Voor deze kavels moeten 1 of 2 boven elkaar gelegen woningen worden gemaakt. 1 woning is dan voor zelfbewoning. De buitenruimte wordt door middel van een ruim balkon zwevend boven het haventje gerealiseerd. Bij de tuinkavels ligt juist de voorgevel aan de straat met een achtertuin aan het binnenterrein. In deze woningen van 4 lagen mag eventueel een eigen bedrijf worden gevestigd.

Update 2018:
Op dit moment wordt nog druk gewerkt aan de concept kavelpaspoorten voor de zelfbouwkavels. Naar verwachting komen deze medio januari 2019 op de website www.ikbouwindenhaag.nl
Als het omgevingsplan in werking is getreden start de verkoop van deze individuele kavels in het begin van het tweede kwartaal van 2019.

Meer info: projectsite gemeente Den Haag

Bron: Gemeente Den Haag

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER