Bouwbegeleiding zelfbouw woning
BOUWBEGELEIDING IN OPDRACHT VAN ARCHITECT
9 december 2016
kavels trekvlietzone
ZELFBOUWKAVELS BINCKHORST “TREKVLIETZONE” IN DEN HAAG
25 januari 2017

KAVELS “TUINVILLA’S” HARNASCHPOLDER DELFT

kavels harnaschpolder delft

De gemeente Delft verkoopt 10 bouwkavels aan de rand van de rustige woonwijk Harnaschpolder.

De kavels zijn gelegen nabij de Woudselaan te Delft. U kunt wonen te midden van een schat aan groen en water, op fietsafstand van de binnenstad van Delft. Nu de kassen zijn verdwenen, is er ruimte ontstaan voor een uniek project, met een beperkt aantal kavels. De Tuinvilla’s is een kleinschalig, intiem project. Het is ideaal gelegen aan de rand van de rustige woonwijk Harnaschpolder, dicht bij Rijswijk, Wateringen, Den Hoorn en het groen van Midden-Delfland. Het wordt een landelijk gelegen woonenclave, grenzend aan de bestaande lintbebouwing aan de Woudselaan. Het is een rustige groene plek, die toch zeer goed bereikbaar is vanaf de A4. De kavels variëren van grootte vanaf 480 tot 710 m2.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de gemeente Delft of makelaarskantoor Noordam in De Lier.

Op zoek naar een ander kavel in de buurt? Bezoek voor meer informatie de website: www.harnasmolen.nl

Bron afbeelding: gemeente Delft

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER