Pak je Ruimte bouwbegeleider
LENCO PROFESSIONAL BIJ SPEEDDATE ‘PAK JE RUIMTE’
23 juni 2016
Van Leeuwenhoekkwartier Nieuw Delft
LENCO ZELFBOUW SUPPORT BOUWBEGELEIDER VOOR NIEUWDELFT
13 september 2016

BOEVEN UIT DE BOUW

Boeven uit de Bouw

In het programma “Boeven uit de Bouw” van SBS6 worden particuliere verbouwingen besproken waar het om verschillende redenen mis is gegaan. Door de aannemers worden beloftes gedaan maar deze worden niet nagekomen. De particulier is zijn geld kwijt, krijgt er geen droompaleis voor terug en blijft met een bouwval achter. LENCO Zelfbouw Support kan dit voor u voorkomen.

Bij het voorbereiden en uitvoeren van een verbouwing kan er van alles mis gaan. U heeft dit vast wel eens zien langs komen in programma’s als “Bouwval gezocht” en “Help, Mijn man is klusser”. Ook in het programma “Boeven uit de Bouw” van SBS6 wordt aandacht besteed aan dit soort problemen.

In de aflevering van 3 augustus 2016 wordt aan diverse klusbedrijven bijvoorbeeld gevraagd om een offerte te geven voor de volledige verbouwing van een klushuis. De bedragen die worden genoemd lopen uiteen van € 20.000,- tot wel € 70.000,-.

Aan bouwkundig specialist John Kersemakers van Vereniging Eigen Huis wordt gevraagd waarom dit gebeurd en waarom verbouwingen zo vaak mis gaan. Hij geeft hier 2 belangrijke redenen voor:

  1. De aannemer voelt niet goed aan wat de particuliere klant precies wil.
  2. De plannen voor de verbouwing zijn niet op papier gezet waardoor het risico groot is dat er een verschil in beeld ontstaat over het gewenste eindresultaat.

Dit zijn twee redenen waarom particulieren mijn hulp inschakelen bij hun zelfbouw projecten.

Wat kan LENCO Zelfbouw Support voor u doen?
Door mijn persoonlijke en onafhankelijk aanpak kan ik samen met u precies in beeld brengen hoe uw bouwdroom er uit kan komen te zien. Door dit daarna op een goede manier op papier te zetten en in een overeenkomst te verwerken wordt meteen duidelijk wat er van de architect en/of aannemer wordt verwacht. Dit voorkomt eventuele problemen tijdens de uitvoering en werkt risico- en kostenbesparend voor het project en dus voor u.

Zo krijgt u waar voor uw geld en verandert uw bouwdroom niet in een bouwval.

Link(s)
http://www.sbs6.nl/programmas/boeven-uit-de-bouw/videos/unTlgY2wkvhM/boeven-uit-de-bouw-aflevering-3

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER